2024-12-20
任吃高質日本產黑毛和牛Sukiyaki😍 別錯過喔!..牛陣HANARE 質素一向有所保證,無論日夜都提供高質無限時優質日本產黑毛和牛主題Sukiyaki Set Menu🥢,以挑戰「更美味的壽喜燒」為目標,讓食客從心底感覺幸福❤️,讓人一試難忘。未試過既你,一定要來試試喔!呢日趁有時間又來吃個lunch,下午時光特別捨意,吃飽更有活力展開一天的旅程~而家午市更設有Sukiyaki & Shabushabu 2種選擇,亦會包括:本日前菜、旬之野菜盛合、飯/烏冬、飲品、甜品,真係肚皮大滿足。最後記得要食雪糕😍 【焙茶口味】 我都忍唔住 order 多2杯雪糕~大滿足❣️午市壽喜燒御膳。Lunch Sukiyaki 🔸日本国産牛 (相對牛咪重一點)關東風 配蘭王蛋汁🥚午市涮涮鍋 。Shabushabu(甘甜完熟蕃茄湯底)🔸鹿児島県産黒毛和牛 (脂肪更多更油香滑)..×××××ש銅鑼灣告士打道280號世貿中心11樓1102號舖..
任吃高質日本產黑毛和牛Sukiyaki😍 別錯過喔!
午市壽喜燒御膳。Lunch Sukiyaki
🔸日本国産牛 (相對牛咪重一點)
關東風 配蘭王蛋汁🥚
午市涮涮鍋 。Shabushabu
(甘甜完熟蕃茄湯底)
🔸鹿児島県産黒毛和牛 (脂肪更多更油香滑)
×××[牛陣HANARE Platinum Label]×××