2023-04-18 522 views
已經係一星期內第二次光顧!試過 佢哋嘅 木瓜絲沙律、雞翼檬粉、米紙卷、越式豬扒、牛肉三拼湯河,咖啡沙冰 同 越式咖啡,各樣嘅味道都恰到剛剛好!感覺食材非常新鮮😋😋😋😋用餐環境乾淨,每當客人用膳完畢離枱,服務員都會用消毒噴霧清潔枱面。提供給客人食具前(如要一個碗),服務員都會再檢查一下(如有沒有積水等)才送上客人枱面,感覺佢哋嘅服務好細心!提供的飲用水加有檸檬青瓜香橙片,有種清新的味道!雖然店舖內的位置不算太鬆動,在非凡忙時段,服務員仍非常樂意招待客人坐得舒服些 (讓二人坐四人位)!基本上每一位服務員的態度都非常友善;食材的質素、份量及價錢都是合理的,算有性價比!還有其他招牌菜式未食,我個人一定會再光顧!

還有其他招牌菜式未食,我個人一定會再光顧!