2022-01-22
《Something Cool》去親葵廣都一定會掃一掃街,好開心見到佢開咗唔少小食店,種類越嚟越多,可以一次過試晒唔同既嘢食😍 呢間係葵廣新開既小食店,主打雪糕burger! 🍨🍔 🍭雪糕漢堡($35)話明主打緊係要試下!除咗漢堡,仲有方包同pancake 可以揀!聽聞仲即將推出菠蘿包!可惜我同朋友都好細食為免浪費就淨係叫咗burger! 而雪糕口味就有6款~ 配料共有10款,大家可以因應自己喜好去配搭!味道方面真係出乎意料咁好食!我就揀咗最愛既香芋雪糕,配上Nutella 醬同埋Oreo 碎🤤 佢個包係加咗蜜糖再整到好似銅鑼燒咁!邊邊位好脆口,真正做到外脆內軟!雪糕好大舊,加埋啲配料口感豐富,店員仲好貼心咁叫我地要拎手套食因為啲雪糕會流出嚟!🍭炸魷魚鬚($25)佢仲有幾款炸物小食可以揀!我地就揀咗呢款~ 份量唔算多,但炸得好香口!而且魷魚鬚都好大舊,好有咬口!唔錯~
🍭雪糕漢堡($35)
🍭炸魷魚鬚($25)