2021-04-16 583 views
呢間嘅燒賣魚蛋 一定要食呀 次次都會見到好多人喺度排隊 我覺得有幾樣野值得同大家分享 首先係魚蛋燒賣嘅汁 咖喱汁小小辣但係好濃味有少少重口味不過真係超正同出面嘅咖喱魚蛋完全唔同! ! ! !味道係偏向甜少少我鍾意 夠彈牙 唔會一口落去就散晒 特別係魚蛋係煙銀啲 同普通魚蛋一啲都唔同 燒賣都係特別有口感 超級正 每次都要買$20慢慢一邊行一邊食 真係食過返尋味 反而覺得普通就咁加豉油就麻麻哋 咖喱真係特別好味! ! ! 推介俾大家 仲有撈麵同埋蜜糖腸仔價錢就更加唔使講啦真係超級平民㗎!由中一開始已經有食呢間 幫襯咗超級多年
呢間嘅燒賣魚蛋 一定要食呀
2021-04-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$20 (Dinner)