2021-04-07 953 views
走到入呢間小店感覺好似去左新加坡食街咁🤣 裝修簡單 款式都唔多😅 但係以真誠簡樸既味道取勝😋試完雞飯果然出色💕 直頭想飛一轉新加坡了✈️⭐️ 白雞+燒雞套餐 🍗三心兩意既我一次過叫曬兩種口味😜 我最鍾意白雞 白雞並不平凡🐔調味唔多但係食到濃既雞味 肉質唔柴好嫩滑😚一D都唔肥 係香港我試過最好食既既白切雞不誇張🏅️ 燒雞皮脆帶焦香🔥比較惹味 加上油飯可能鹹左DD🍚 套餐加上油菜🥗 仲可以轉一杯好足料既鹹檸七🍋 檸檬夠酸夠鹹👍🏻 好有街頭風味🥰⭐️ 肉骨茶套餐 🍖肉骨茶偏星馬風味既混合🤔 帶濃濃既藥材味 感覺好補💪🏻 同時亦富胡椒香 排骨唔肥🦴但係湯底偏小小鹹😅 撈飯食就Perfect
白雞  /燒雞
白雞/  燒雞