2017-08-29 216 views
一定要黎食甜品~一定要黎食甜品~一定要黎食甜品~(好重要所以講三次)<草民>出左名既除左係呢度既環境特別,可以係草地野餐,仲有就係呢度既甜品,亦都係吸引我黎既原因。可以係鬧市中搵個地方坐低舒服下,又可以嘆甜品,人生一大樂事也。早前約左朋友黎食甜品,咁專登黎到,當然要叫一D特別既甜品。餐牌上既甜品名,齋睇都覺得好好食咁,都唔知點揀好,心大心細,結果揀左<柚子窩夫>同<焙茶焦糖燉蛋>。柚子窩夫窩夫較硬身,啱我個人口味將所有配料撈埋一齊食,有雪糕既凍同窩夫既脆,有趣~焙茶焦糖燉蛋其實個人唔太喜好茶,猶其綠茶,但呢個甜品又整得啱啱好,唔會苦,燉蛋滑落喉嚨既感覺既美妙~呢間會再ENCORE~
一定要黎食甜品~
(好重要所以講三次)

柚子窩夫

柚子窩夫

焙茶焦糖燉蛋

焙茶焦糖燉蛋

呢間會再ENCORE~
$100 (Dinner)
  • 柚子窩夫
  • 焙茶焦糖燉蛋