2017-08-08 1048 views
今晚因為家人生日,所以出街食飯唔係屋企煮~一行五人係星期六既銀座真係好難揾位呀!!到到都好多人!行下行下黎到富臨門口見到poster 講打邊爐,價錢仲要唔貴bor 因為大家都肚餓啦, 而且時候都唔早成八點,既然唔洗等位就入左去。其實好少黎呢間富臨食飯,所以都唔太了解入面個環境係點。原來呢度內籠好大!行極都有得入去!晚市分左兩個部分,一邊係食小菜,一邊係打邊爐區。入到去人都唔係好多,所以打邊爐區既位係任坐,阿姐話我地想既話霸兩張檯都得呢度係行半自助既打邊爐形式,丸呀、菜呀就係出面自己助bar 拎,其餘既野食就自己剔剔因為大家都肚餓,所以一坐低就係咁剔野食無影到點菜紙同環境,唯有口述呢度食物同飲食既款式都唔多,所以睇相都見到我地叫既野食都有d 少⋯⋯不過都叫有驚喜既,估唔到有出前一丁任拎。但係打邊爐都唔會食飯食飽架啦,一個起兩個止。好多出面都有既墨魚滑呀、花膠呀呢度都無。而且任食邊爐仲要係天水圍開呢都唔預d食材新鮮。不過因為地點既關係,對於野食既要求就自然會降低。如果百五係旺角呢d 地方食我會覺得no good,但係天水圍呢,我會話ok 啦呢度既雪糕同雪條都係雀巢啦~同想像中既一樣無驚喜~
今晚因為家人生日,所以出街食飯唔係屋企煮~
一行五人係星期六既銀座真係好難揾位呀!!到到都好多人!

晚市分左兩個部分,一邊係食小菜,一邊係打邊爐區。

因為大家都肚餓,所以一坐低就係咁剔野食

無影到點菜紙同環境,唯有口述

不過因為地點既關係,對於野食既要求就自然會降低。

呢度既雪糕同雪條都係雀巢啦~同想像中既一樣無驚喜~

因為都坐得舒服,食物又食得飽,雖然同屋企人係呢度慶祝生日係頹d,但係大家都食得開心
2017-07-29
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday