自從上次係旺角另一間喵喵cafe 遭受不禮貌對待後,對於喵喵🐱cafe⋯我係有所保留~不過小朋友放學後途經見到咁多可愛嘅貓貓,地方望落亦都寬敞不錯~即管都嚟一試,帶小朋友嚟感受一下氣氛~夏威夷香腸薄餅🍕/ 北海道練乳草莓芝士蛋糕配雪糕🍦/ 法式吐司🍞佢哋冇收入場費,但有最低消費~大人需要點餐,小朋友則可以選擇飲品或者甜品~是日下午茶時段去,所以我哋都係以輕食為主~無論飲品定食物,整體味道不錯👍🏻👍🏻以主打喵喵cafe嚟講,佢地有一定食物質素水準~而且款式都算多選擇,呢點值得一讚~喵喵🐱方面,人都有唔同性格,喵當然都有唔同性格~但佢地都算平易近人,小朋友同佢地都可以有一定接觸~當然有時小朋友太興奮,我地作為家長都要識得控制返佢哋~就當日現場所見,大部分嚟得嘅小朋友都算合作,唔會有太大嘅追逐情況出現~而喵喵要休息嘅時候💤佢地亦都有地方可以休息免受打擾~對於我嚟講,我覺得Urban已經係小朋友同喵喵之間拎到適當嘅平衡~

即管都嚟一試,帶小朋友嚟感受一下氣氛~

佢哋冇收入場費,但有最低消費~
大人需要點餐,小朋友則可以選擇飲品或者甜品
是日下午茶時段去,所以我哋都係以輕食為主~
無論飲品定食物,整體味道不錯👍🏻👍🏻
以主打喵喵cafe嚟講,佢地有一定食物質素水準~
而且款式都算多選擇,呢點值得一讚~

喵喵🐱方面,人都有唔同性格,喵當然都有唔同性格~
但佢地都算平易近人,小朋友同佢地都可以有一定接觸~
當然有時小朋友太興奮,我地作為家長都要識得控制返佢哋~
而喵喵要休息嘅時候💤佢地亦都有地方可以休息免受打擾~
  • 法式吐司
  • 芝士蛋糕