2022-09-13
hello Autumn🧡 It's time to BBQ Party🍢🍢🍢🥳..入秋了🍂。。又係BBQ 既季節。之前就同屋企人入左大埔燒烤,揸車好方便唔洗擔心泊車問題喔!場內好大好多位,燒烤分有蓋場所 or 戶外露天,趁住好天氣☀️ 當然要同陽光玩遊戲。燒烤選擇亦設有3款選擇 (港式/日式串燒/韓式燒烤),而當中感覺港式BBQ 最有風味,拎住叉燒真正感受到燒烤既樂趣🤗!嘉年華BBQ場 任食4 hrs $188。一個價錢就提供食物 & 飲品,野食沒有期望可以飽肚,在乎的是珍惜跟家人一起燒烤既樂趣💕。而一家大細黎到小朋友亦照顧到,一大片草地設兒童遊玩區:有氣墊大滑梯、噴水充氣彈床玩水區、夾公仔機、大草地打卡愛心鎖區,岩晒黎放風又放電⚡️。走先啦。。係咁先啦。。下次再玩啦!👻..×××××ש大埔汀角路17-29地段136-148號地下..
走先啦。。係咁先啦。。下次再玩啦!👻
×××[大美督嘉年華燒烤]×××