2023-11-08 117 views
👨🏻‍🦰爸爸生日🧁,一家人同佢黎西營盤相馬食放題,呢度真係算係乜都有得食,🦀大閘蟹,🦞海鮮,🥩肉類,🥬菜類,🍡串燒,🥠炸物,各種小食甜品都有,總有一款啱口味。🦀最正嘅係大閘蟹任食,依家係當做期間點都要食多幾隻入邊充滿蟹膏,好味,爸爸都話超好味。😋🍲火鍋就非常多嘢食啦,有肉有菜有海鮮又有丸,種類非常豐富。🥬蔬菜係我最期待嘅,蔬菜係喺火鍋先食到,而且超級好味,又唔會好多油,新鮮到不得了!有粟米,生菜,南瓜,白菜,金菇,豆腐,粟米,炸豆卜,蘿蔔,而且係用胡椒花膠雞湯做湯底,清清地又暖胃,滋補養顏,聞到已經流晒口水啦!🥩仲有就係美國特選牛肩胛肉都唔可以放過,新鮮鮮甜甘香鬆化。😋🦞海鮮蒸鍋都唔輸蝕,雖然只係一次性冇得任食添加,但係入邊嘅海鮮都有好多種。帶子柔軟又鮮甜,蜆肉冇沙非常鮮甜,大頭蝦彈牙爽口,鮑魚啖啖肉。😋