一年四季都係打邊爐既日子🤣 呢間店地點幾方便, 油麻地地鐵站一出就到~ 坐位濶落坐得舒服, 當晚都八成入座, 但唔覺嘈吵👍🏻醬料都幾多選擇, 套餐樣樣有 d 其實幾吸引, 但我地人多散叫就可以試多些款式😝湯底選左美人鍋, 有烏雞, 雪耳同菇菌, 但湯底唔夠濃味. 另點左個火焰蜆, 放向鍋中間格夠方便, 蜆肉一定唔會走失🤣黑豚肉賣相精緻, 淥熟後配青瓜片食幾清新😋二款牛牛都好靚仔😋牛胸爽幾特別.炸魚皮好香脆.手打丸有松露墨魚丸同花膠牛丸, 特別又好食.墨魚滑油炸鬼幾得意👍🏻 海鮮蟶子好大隻又新鮮.飲品都好吸引, 有沙冰有珍珠奶茶😆味道仲唔錯添. 服務方面都很好, 人手充足, 職員有禮, 短髮的女經理很風趣幽默🤣 下次一定會再黎幫襯👍🏻

黑豚肉賣相精緻, 淥熟後配青瓜片食幾清新😋

二款牛牛都好靚仔😋
牛胸爽幾特別.
炸魚皮好香脆.
手打丸有松露墨魚丸同花膠牛丸, 特別又好食.
墨魚滑油炸鬼幾得意👍🏻
海鮮蟶子好大隻又新鮮.