2018-04-11 82 views
呢間火鍋店係我第二次嚟食,我朋友已經食過幾次,因為真係好低食 ,百幾蚊又可以揀 火鍋烤魚雞煲 ,仲有熟食, 基本上可以滿足任何人嘅要求。餐前小食主要係涼菜俱多 ,普遍都係偏辣,啱曬我鍾意食辣嘅人。 飲品亦都有好多選擇 其他罐裝嘢飲我就唔特別介紹啦,反而最 有心嘅就係佢嘅豆漿,雖然我唔知係咪即榨 ,但係唔會偏甜 ,豆味好重。我哋叫咗醉雞鍋, 真係淨係食碟雞都已經食飽咗 ,超級大碟,重要雞肉係好嫩滑,酒味唔太重 啱啱好。打邊爐配料亦都有好多選擇, 基本上你哋係 其他火鍋店 度食嘅嘢呢度都有。淨係麵都有咁多款選擇 ,雖然我好想食, 但係實在太飽,希望下次嚟可以食埋。