2019-05-15 2392 views
有一排無黎,今日竟然排長龍,但好食既野係要付出下d 時間既~終於到我地入去,頭先排隊時已經林左食咩:美國肉眼牛扒要黑椒汁服務員話牛扒係3、4成熟咁上,如果要keep生d就放係d配菜。切落去個下立即見到好juicy.咁生岩晒老公啦!你睇外面岩岩熟,裡面仲鮮紅,老公勁👍🏻肉質鮮嫩,加上脆炸蒜片同黑椒汁,好香好惹味。加$29配炸薯條、蜆肉麵豉湯,再加$26就有支1664加入左蜆肉既麵豉湯,海洋味濃。薯條係我地至愛,仲要係粗薯條😋鐵板豚肉炒烏冬 配燒汁好多豚肉呀!仲有洋蔥、菇菇、紅椒、青椒、椰菜、蛋絲、豆角同粟米粒......豚肉半肥瘦,肉質軟又嫩,夾住生生地既洋蔥食,好惹味~烏冬煙靭度岩岩好又唔會太林,配燒汁好入味。加$29配龍蝦湯、薯條同熱既梨汁龍蝦湯,非常濃郁既龍蝦味,仲有龍蝦肉食,係彈牙既龍蝦肉呀~好窩心呀,有熱既梨汁,岩晒我依d咁上下年紀既女人😝之後再加$29有2粒帶子粒帶子燒得岩岩好,好甜。粒帶子上面有蔥蓉架,勁惹味~

終於到我地入去,頭先排隊時已經林左食咩:

美國肉眼牛扒要黑椒汁
切落去個下立即見到好juicy.
咁生岩晒老公啦!你睇外面岩岩熟,裡面仲鮮紅,老公勁👍🏻
肉質鮮嫩,加上脆炸蒜片同黑椒汁,好香好惹味。

加$29配炸薯條、蜆肉麵豉湯,再加$26就有支1664

加入左蜆肉既麵豉湯,海洋味濃。

薯條係我地至愛,仲要係粗薯條😋

鐵板豚肉炒烏冬 配燒汁
豚肉半肥瘦,肉質軟又嫩,夾住生生地既洋蔥食,好惹味~
烏冬煙靭度岩岩好又唔會太林,配燒汁好入味。

加$29配龍蝦湯、薯條同熱既梨汁
龍蝦湯,非常濃郁既龍蝦味,仲有龍蝦肉食,係彈牙既龍蝦肉呀~

好窩心呀,有熱既梨汁,岩晒我依d咁上下年紀既女人😝

之後再加$29有2粒帶子
粒帶子燒得岩岩好,好甜。粒帶子上面有蔥蓉架,勁惹味~

2019-05-15
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 美國肉眼牛扒
  • 龍蝦湯