夜晚唔想煮就和家人去這間餐廳食飯。平時中午間中都會買兩餸飯,自助餐形式的兩餸飯都喺第一次食。我決定這次一探究竟,睇吓性價比同食物質素如何。餐廳環境頗多,晚市款式不多,由5:30開始供應。自助餐是先付款後取食物,每人盛惠$98無收加一。是日款式包括番茄炒蛋、翠玉瓜炒牛肉、白切雞、獅子球、炒蝦;蔬菜有蒜炒菜心、高麗菜、四季豆。餐廳都有提供前菜、熱湯、水果和中式甜品。飲品方面則可以選擇豆漿、羅漢果和酸梅汁。除了自助區的食物,另一邊的廚房有提供肉夾饃和麵食,包括重慶小麵、上海雲吞、酸辣粉和日式清湯腩粉麵。全部即叫即煮,都看到也是人排隊等候。總括而言,從價錢而言性價比算高。

總括而言,從價錢而言性價比算高。