2023-05-23 45 views
收工係附近搵野食,見到入面都好乾淨就入左去試下! 佢雖然有紙menu 不過都係用QR code落單,最有驚喜係佢d野可以小油 , 小鹽! 四川涼麵嘅麵條好彈牙,配埋醬汁同埋青瓜芝麻,清爽又開胃。今次我食嘅四川涼麵,麵條軟硬度啱啱好,醬汁唔會太辣太鹹,啱啱好。口水雞係一個好出名嘅川菜,雞肉無雪味,配埋辣椒醬,味道非常香辣。酸菜魚魚肉鮮嫩,酸菜爽口,配埋辣椒同埋花椒,味道鮮美香辣。加埋金菇,寬粉煮得剛剛好,非常有咬口, 呢個酸菜魚仲要好多舊魚,非常足料。我地叫左小油,明顯食得出佢有調教到!😚😚😚最後嚟到我最愛嘅甜品啦,冰粉!呢間冰粉有mix 桂花,質感好滑,味道非常清甜,而且配埋花生同埋提子乾,解辣兼滿足。總括而言,呢間性價比都高,食物出色,服務態度都很好,會再黎食!
收工係附近搵野食,見到入面都好乾淨就入左去試下!