👉鴛鴦扒王 $88 黑椒汁配薯菜 👉極級安格斯肉眼牛扒 $158 蒜蓉汁配欖油意粉 🧃雪糕紅豆冰 $16 🧃十勝紅豆奶茶 $14 叫咗兩個晚餐,都有配埋餐包同湯,我哋叫咗忌廉湯同羅宋湯🥣。鴛鴦扒王叫咗豬扒同雞扒,加埋美國穀飼肉眼牛扒,一餐有豬牛雞🐖🐂🐓,滿足晒我食肉獸嘅慾望。 上菜速度好快,而每塊扒肉都好大塊好厚身,扒肉幾鬆軟唔會韌,加埋啲汁幾滋味。不過牛扒明明叫五成熟,但上到嚟應該係全熟🙉。 而兩杯飲品嘅紅豆份量十足,飲落香濃可口。本來想要沙冰,睇相幾有特色,但係當日咁啱部機壞咗💔。 最後食埋雪糕甜品,食咗咁多嘢非常飽,連加一都係$300左右,相當抵食,性價比高👍。 呢間西餐廳環境幾大,燈光昏暗有情調🌹,人就唔係好多,所以傾偈都舒服。 📍Royce Garden - 黃埔紅磡灣中心地下14A號舖 @roycegarden_hongham 📮

👉鴛鴦扒王 $88
黑椒汁配薯菜