2016-06-24
我哋一行五人,獲安排坐喺大酒桶入面,初初係幾開心幾得意嘅,仲可以自己校光暗;但愈坐得耐就覺得愈焗,問侍應可唔可以開大啲冷氣佢又話啲冷氣唔會入到嚟... 如果餐廳可以改善呢個缺點,客人會食得開心啲。[Figs Salad,$138]除左新鮮無花果外,沙律內有火箭菜、菠菜、車厘茄、核桃碎,配意大利油醋汁。其實味道係唔錯,但佢叫無花果沙律而無花果含量又極少,收呢個價錢真係有啲貴。[Fass Combo Platter,$268]餐牌上面乜腸都想試嘅時候,叫呢個platter就啱喇。其實食完都唔知邊隻腸打邊隻腸,不過印象最深刻係呢個唔知叫咩嘅「肉餅」,個個都話好味。[Roasted Pork Knuckle with Sauerkraut,$198]豬手已經切件,所以食嘅時候好方便。不過食落個皮就有少少太硬,啲肉又有少少太實... 食完一小嚿已經覺得咬到牙骹好攰。我哋五個人叫呢三樣嘢已經夠飽,因為份量真係幾多
除左新鮮無花果外,沙律內有火箭菜、菠菜、車厘茄、核桃碎,配意大利油醋汁。其實味道係唔錯,但佢叫無花果沙律而無花果含量又極少,收呢個價錢真係有啲貴。 [Fass Combo Platter,$268]
餐牌上面乜腸都想試嘅時候,叫呢個platter就啱喇。其實食完都唔知邊隻腸打邊隻腸,不過印象最深刻係呢個唔知叫咩嘅「肉餅」,個個都話好味。 [Roasted Pork Knuckle with Sauerkraut,$198]
我哋五個人叫呢三樣嘢已經夠飽,因為份量真係幾多