2018-09-15
係雜誌見到有介紹呢間餐廳,見到幾特別,因為我個人幾鍾意食沙律覺得可以有菜食,灣仔其實有好多沙律吧嘅選擇,見呢間做齋菜而且lunch冇加一只係$98,好似幾抵食試吓,第一次同同事嚟嘅時候因為遲咗,人好多所以去唔到。。今日再嚟多次,朋友好彩12點前到咗所以攞到位,但係去到嘅時候有啲驚嚇,就係要坐喺門口位,而我後面就係收銀位,仲有個垃圾桶頂住。起身都好唔方便。。。一入去就俾錢先。。然後呢一條長長嘅人龍喺度等緊攞嘢食。一個到一個。。果下真係有啲嚇親環境。。坐得一啲都唔舒服。。如果坐入面都仲好啲。。坐出面門口嗰幾張就真係好辛苦啦。。人龍好長。。到我都無哂咁滯。但refill 快。。但拿碟同餐具都唔方便。地方少。人多。好迫。。。到食物。。有飯,面,粉,豆腐,沙律菜。菇。紅蘿蔔,有一款湯。。有d nuts...有一兩款生果。。。。飲品有櫻桃同茶。。。粉面飯。。其實好一般,至小一d好食感覺都無。。。豆腐好一般。。其他菜都一般。。。係得菇叫好小小。每樣食一次就夠,唔會想再食多轉。。湯好淡,我唔中意。。。如果再食。我唔會了。。98唔覺平。ok lor。。。。。。沙律汁應該自制ga。。可能天然。。但味道不好
到食物。。
係得菇叫好小小。
每樣食一次就夠,唔會想再食多轉。。
湯好淡,我唔中意。。。
如果再食。我唔會了。。98唔覺平。
ok lor。。。。。。
沙律汁應該自制ga。。
可能天然。。但味道不好。。
我會情願俾多小小去optimist or something wild
至少坐得舒服。。而嘢食又精緻好味d。。。
食完自己執嘢。。無問題。。但好迫。。。
行到最入,d人又拿緊嘢食。。
行左2轉。。。唔會再黎