嚟到一間餐廳諗住影相打卡已經夠特別啦,估唔到佢仲有一樣嘢食係可以滿足到我10個願望,有正餐之餘仲有甜品。和食十品 $198 🌸法式橙汁燒過的煙鴨胸(冇諗過橙汁配燒過嘅煙鴨胸係咁match,一入口係橙汁嘅味道,然後就係鴨胸既味慢慢滲出來,鴨胸仲要好Juicy)🌸柚子蛋糕 (睇落好似芝士蛋糕,識落超級香柚子嘅味,入口即溶)🌸沙律菜加芝麻醬(沙律菜夠新鮮,分量啱啱好)🌸日式魚腐(甜甜地,夠地道)🌸鮑魚(一啖一隻,爽口彈牙)🌸抹茶pancake加蕨餅(班cake好鬆軟,細細舊咁,加埋蕨餅,口感過癮)🌸燒雞加餅乾(配搭幾特別,燒雞個皮好香)🌸忌廉粟米湯(夠香濃)🌸日式炸雞(脆卜卜嘅外殼,鮮嫩嘅雞肉)🌸雞湯烏冬 (睇落好似咩都冇,但食落雞湯好香)雖然樣樣都細細舊咁,但食落都真係好飽,大滿足呀。🌟

和食十品 $198
🌸沙律菜加芝麻醬(沙律菜夠新鮮,分量啱啱好)
🌸日式魚腐(甜甜地,夠地道)
🌸鮑魚(一啖一隻,爽口彈牙)
🌸燒雞加餅乾(配搭幾特別,燒雞個皮好香)
🌸忌廉粟米湯(夠香濃)
🌸日式炸雞(脆卜卜嘅外殼,鮮嫩嘅雞肉)
🌸雞湯烏冬 (睇落好似咩都冇,但食落雞湯好香)

雖然樣樣都細細舊咁,但食落都真係好飽,大滿足呀。🌟