2018-04-27
路過幾次望到裝修幾靚都想試下,終於一試店內位置不算太多,是晚都爆場,諗住唔會中伏啦,點知。。。首先加錢加左餐包同湯餐包係牛角包,反正都係叮返熱,唔特別評論雜菜湯,其中一碗有隻黑色飛飛,都幾意外,又唔係茶餐廳,甘都注意唔到,細細聲同待應講有隻野係入面想換,佢即時係話果啲唔係黎架。。。哦,即係我眼花?有翼架禾(我見有甘多客人都廢事同佢爭論,吃虧的不是我)Order左大蝦西班牙飯,冇錯,西班牙飯係偏硬,不過未免硬得好似生米,可能自己食唔慣硬飯,我亦唔係奧客,所以都冇出聲既另外點左扇貝併西冷,Order叫7成熟,因為圖片只供參考,menu塊扒厚厚大大,黎到時係薄扒,都ok既,一切開紅紅血水,嗯,我都鐘意食生野既,但我叫7成熟呢塊睇怕5成吧,所以麻煩待應幫我煮熟啲。。。味道唔差既,只係偏咸(利申我好食得咸)另外仲order左個小食set,雞翼勁乾身,炸蝦係佳x十幾蚊一盒既貨,薯條變薯角總結甘既價錢,甘既質素,一定唔會再黎,浪費左我一餐既quota
店內位置不算太多,是晚都爆場,諗住唔會中伏啦,點知。。。
首先加錢加左餐包同湯
餐包係牛角包,反正都係叮返熱,唔特別評論