2021-02-17
今次係page 148住咗一晚,第二朝起身落樓下cafe食,終於食到了,仲比想像中少人🥳超鍾意啲坐位,每張枱分得好開,小編坐個張枱更加超級無敵大😂你想點打卡都得,唔會阻到其他人😝.🥐homemade tiramisu Page 148名物,應該好多人都係為咗呢一樣野黎食,通常兩三點就賣曬,想食就要早啲過黎喇😌連唔鍾意咖啡嘅小編都幾鍾意,咖啡味雖然重但唔會苦,口感好綿滑,食完已經即刻想encore🤭但係咪去到全香港最好食呢,又應該唔係,事關小編覺得同pici嘅tiramisu比,又唔係爭好遠姐🤣.🥐無花果帕爾馬芝士牛角包有種小清新嘅感覺,平時食得多熱氣野,偶然食下呢啲又覺得幾健康😂個牛角包比想像中好食好多,重牛油味而且好鬆脆🥰不過性價比真係好低,$80嘅話覺得太貴,所以呢啲打卡cafe好多時真係得一次😗.🍽味道: 3.7/5🏙環境: 4/5👨🏼🍳服務: 4/5💧衛生: 3.7/5💰價錢: 2.7/5
🥐homemade tiramisu
🥐無花果帕爾馬芝士牛角包