2018-07-06
早上經openrice訂位..下午已有來電confirm booking..心諗 : 都幾有效率..入到去.. 眼見4張檯.. 只得1枱客.. 我地係第2檯.. 覺得閒日無咩為意.. 因為都係打算同朋友聚會傾下計.. 坐得都舒服既.. 叫左個湯底先.. 鮮魚活蜆湯.. 材料同湯係分開既.. 有別1般火鍋店.. 個湯好味既.. 跟住叫左象拔蚌刺身.. 男店員話可以叫半條..但預只夠2~3人食..咁我地6人就叫左1條.. 到上檯時.. 大跌眼鏡.. 呢份就係$880.. 平心而論.. 睇落好似有10塊8塊.. 但夾起既都係碎濕濕.. 我唔知食左d咩落肚..我地叫左兩輪火鍋材料..首輪叫左兩款牛..3款餃..娃娃菜..兩款響鈴..魚付拼雞子..牛小排都勉強叫1分錢1分貨..另外1款 : 真係不敢恭維..第2輪再叫多款牛 : 牛頸脊 ..呢碟唔算差..但328就自己衡量..另外仲叫左..花枝片..珊瑚拼貴花蚌..生菜..響鈴..火鍋配料我覺得ok既..但係個刺身真係有小小唔合理..職員服務態度係我地個檯普普通通..但就同隔離第3枱客有好多火花..總結 : 如果搵個環境寧靜既火鍋店..火鍋煮場係
下午已有來電confirm booking..
心諗 : 都幾有效率..
我地叫左兩輪火鍋材料..
牛小排都勉強叫1分錢1分貨..
另外1款 : 真係不敢恭維..
第2輪再叫多款牛 : 牛頸脊 ..
呢碟唔算差..但328就自己衡量..
另外仲叫左..花枝片..珊瑚拼貴花蚌..生菜..響鈴
火鍋配料我覺得ok既..
但係個刺身真係有小小唔合理..
職員服務態度係我地個檯普普通通..
但就同隔離第3枱客有好多火花..
總結 : 如果搵個環境寧靜既火鍋店..火鍋煮場係ok既..但如果想搵間你會1試再試既..我諗佢唔係我既選擇..