2024-11-08 928 views
第一次🤣一次過食五個鍋好耐已經冇約人出街食飯,最近終於得閒啲,當然要見吓朋友啦,今次近近哋喺沙田食,知道近期好運中心開咗好多食肆,走去行個圈,揀咗間火鍋任食放題😋雖然係任食,性價比都算高👍酸菜魚🐟應該係用鱸魚,條魚好滑,冇乜骨,我哋叫咗小辣小酸,服務員話唔夠可以再加酸同辣,味道真係唔錯秘製火焰牛尾煲🐮呢個可以用嚟打卡😂店員上煲之後會加D酒之後點火🔥,賣相唔錯,牛尾好腍好入味仲有淡淡酒香👍惹味雞煲🐔反而呢個覺得冇乜特別😌雞都唔算太滑香濃黑椒豬手煲🐽呢個都有驚喜,豬手好腍,濃濃嘅黑椒味,食落去都唔覺得太肥👍👍👍滋補羊腩煲🐑裏邊嘅配菜都唔少,味道唔差,所有材料入晒味,可能我哋食中午,羊腩有少少唔係好夠腍
第一次🤣一次過食五個鍋

酸菜魚🐟