2020-07-07
✦珍珠絲襪奶茶(熱)$30-茶味夠濃-奶同茶比例適中,絕對係港式奶茶味-奶茶帶微酸(酸既程度可接受)-珍珠彈牙-咁熱既天氣下一入口都只係覺得微微暖(港式奶茶唔夠熱真係爭好遠)平時最鍾意既熱飲就係茶走,但唔係茶餐廳當然唔可以有咁既要求啦😌鍾意飲既程度係每餐既餐飲都係叫茶走,一日唔飲就全日都回唔到魂💀善茶呢個珍珠絲襪奶茶簡直係唔需要思考就要課金trytry💸鋪面裝修設計成舊式香港茶檔既面貌,係打卡位置無誤📷俾完錢後店員會俾一個幣客人,客人可以自己投入慈善機構既捐錢箱,每一杯都包含住一個善❤️奶茶一入口帶有微微酸味,但呢個問題係好多茶餐廳都有發生,作為一間茶飲店,呢個情況絕對可以體諒😊一杯珍珠絲襪奶茶,可以飲到港式奶茶同台式茶飲既精粹,仲可以做埋善事添,真係一庚過滿足哂三個願望
-茶味夠濃
-奶同茶比例適中,絕對係港式奶茶味
-奶茶帶微酸(酸既程度可接受)
-珍珠彈牙
鋪面裝修設計成舊式香港茶檔既面貌,係打卡位置無誤📷