2021-06-08 51 views
路經呢間餐廳就即刻俾佢既任食邊爐吸引到, 皆因佢除左普通邊爐仲可以食埋雞煲加點心, 一次過滿足晒3個願望呀! 而且價錢仲好貼地添~多款韓國飲品可以任飲:我地好貪心咁試左3款點心同雞煲邊爐。野食全部都黎得好快, 點心全部大大舊。鮮蝦菜苗餃: 好多饀, 菜苗份量比較多, 好啱我呢D用成日把口減肥既人食~蟹子燒賣皇: 好高質, 啖啖都有鮮蝦同濃厚肉味,好滿足~ 灌湯餃: 今時今日已經唔係好多地方有得食灌湯餃,估唔到呢度任食都有得食。皮都整得唔錯,餡肉主要由豬肉同蝦仁組成,令人意外既係佢仲有幾條魚翅仔咁既食材,整體黎講唔錯。雞煲: 如果你地好似我地咁大食既話,一定要試佢個雞煲,因為真係炒得又香又入味!!我地嗌左小辣都好夠味,而且雞肉又唔會太肥同多骨,啖啖肉咁,超滿足呀~溫馨提示: 半隻雞分量都好多下,建議可以食半隻先,留肚食點心同邊爐~食完雞煲就可以加湯轉戰打邊爐,都好多款野食可以選擇,牛既味道都幾濃,推篤食手打墨魚滑,彈牙又香口~其他食材就不過不失。總體而言,以呢個價錢食到點心、雞煲同邊爐,簡直係超值。溫馨提示,如果想食既話最好打電話預約左先,因為我地果日平日去坐低無耐已經坐滿晒,有D客想w

多款韓國飲品可以任飲:

蟹子燒賣皇: 好高質, 啖啖都有鮮蝦同濃厚肉味,好滿足~

總體而言,以呢個價錢食到點心、雞煲同邊爐,簡直係超值。溫馨提示,如果想食既話最好打電話預約左先,因為我地果日平日去坐低無耐已經坐滿晒,有D客想walk in都要等..不過值得讃既係,就算咁多人,侍應姐姐都好好禮貌同服務。
2021-06-03
$200 (Dinner)
  • 雞煲;菜苗餃;燒賣;手打墨魚滑