2023-01-07
人和月雞煲火鍋店 (尖沙咀) 🐥晚市SRF極黑和牛套餐B $348/位 (成人)🐥呢個set包埋頭盤,有雞煲/烤魚~ 小編加$58升級揀左原創酥皮麻辣芝士雞煲(二人)(小辣,小麻)~即點即焗,所以個酥皮係焗到好酥脆同埋熱騰騰😍😍 店員慢慢切開酥皮,入面滿滿芝士🧀包著每一件雞件~~~ 有d似食韓式芝士鐵板雞既感覺😋😋食完雞煲湯底係另上而唔係用番雞煲果個煲😍 咁樣健康好多又唔會油膩💯 小編揀左芫茜皮蛋湯底~ 🐥部份食物例如鮮打蟹子蝦滑、鮮打家鄉墨魚滑、嫩滑脘魚片等係任落單~ 當然唔好浪費食物😇 🐥B餐呢個set 包左既牛肉有澳洲M4和牛、極上安格斯牛小排、手切美國封門柳、嚴選美國牛下肩等,每款均牛味濃郁好高質~🐥餐廳仲有自助bar提供小食、甜品、飲品~ 小編喜歡佢地既麻辣小煮牛,牛肉係好入味、無肥膏😆 而飲品有自家製菊花茶,最後食埋牛奶公司雪糕作結,食到好滿足~*需加一服務費地址:尖沙咀海防道38-40號中達大廈3樓
🐥晚市SRF極黑和牛套餐B $348/位 (成人)
*需加一服務費
地址:尖沙咀海防道38-40號中達大廈3樓