上次食完對個薯條同松露burger念念不忘 所以又黎encore😂今次黎到竟然有意粉!!所以就嗌左burger同意粉餐各一去到收銀度個人就話8點半後其實無意粉...不過佢好好人咁幫我入去廚房問 好彩仲有一份✌🏻Burger我地今次就試左阿根廷味 再加細薯條+雞粒落完單收銀都提一提我話意粉要等耐少少然後我地就去左其中一張卡位坐啦坐坐下就發現滴水 咁就調去後一張坐啦點知有個食客好心提我地另外個張都滴水侍應妹妹就即刻好有禮貌同我地講唔好意思 話會同公司反映番🤔無耐burger個餐就黎啦 個薯條同雞粒真係好好食!!KXC個巴辣雞粒完全比下去 呢度個粒好juicy🤤🤤個包就覺得松露味好食d 阿根廷就好似咸左少少再等多陣個意粉仲未黎 收銀男仔就同我講話唔好意思 原來因為廚房焗燶左要再整過😳如是者等多10分鐘 我個白汁雞扒意粉就到啦原來扁意粉 開心過普通意粉😂😂😂芝士好香 不過就嫌唔夠汁 同埋塊雞扒有d乾差唔多食完個陣個侍應妹妹拎左杯雪糕過黎話係因為滴水+個意粉遲黎所以請我地食😱哇 太客氣啦嘛🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️(利申: 唔係因為杯雪糕而打呢篇openrice😂)店長(即係收銀)都行左過黎問我地對於野食
今次黎到竟然有意粉!!所以就嗌左burger同意粉餐各一
去到收銀度個人就話8點半後其實無意粉...
不過佢好好人咁幫我入去廚房問 好彩仲有一份✌🏻
Burger我地今次就試左阿根廷味 再加細薯條+雞粒
落完單收銀都提一提我話意粉要等耐少少

然後我地就去左其中一張卡位坐啦
坐坐下就發現滴水 咁就調去後一張坐啦
點知有個食客好心提我地另外個張都滴水
侍應妹妹就即刻好有禮貌同我地講唔好意思 話會同公司反映番🤔
無耐burger個餐就黎啦 個薯條同雞粒真係好好食!!
KXC個巴辣雞粒完全比下去 呢度個粒好juicy🤤🤤
個包就覺得松露味好食d 阿根廷就好似咸左少少

如是者等多10分鐘 我個白汁雞扒意粉就到啦
原來扁意粉 開心過普通意粉😂😂😂
芝士好香 不過就嫌唔夠汁 同埋塊雞扒有d乾

差唔多食完個陣個侍應妹妹拎左杯雪糕過黎
話係因為滴水+個意粉遲黎所以請我地食😱
哇 太客氣啦嘛🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
(利申: 唔係因為杯雪糕而打呢篇openrice😂)

店長(即係收銀)都行左過黎問我地對於野食既意見
然後share左好多左關於呢間burger既野
佢講得好詳細同埋好熟 而且態度好好 係個種你覺得佢係由衷出黎既誠懇🤔
所以真係要讚一讚佢 (佢應該叫Oska 不過介紹個陣我聽錯左叫Water😂)
佢同侍應妹妹都有禮貌 所以我都食得好開心!!

一間餐廳野食固之然重要 不過服務態度都好緊要
呢間burger就有齊晒呢兩樣野啦😆😆

2018-08-23
$90 (Dinner)
  • Nuggets
  • 薯條