不嬲都好鐘意食pizza 所以約港島食飯朋友就推介咗呢間mother of pizzas比我一去到覺得環境好闊落寬敞舒適嘅咁本來諗住嗌一個pizza兩個人share點知個frd喝住我話嗌slice好啦咁我哋就嗌咗火箭兵團同埋summer of love 1967 各一片上到枱勁大塊 所以都明個frd點解話叫一塊就夠唔洗成個我主要係食火箭菜pizza嘅佢入面有火箭菜 蕃茄仔 菇 大量芝士同埋洋蔥幾鐘意佢呢個配搭 食落好fresh佢餡嘅份量都好多 食到最後幾啖都仲有料可以食 十分滿足唯一係可能有餡嘅餅皮會偏軟身濕小小 唔知係咪因為啲菇定洋蔥啦有啲人可能會唔鐘意但我ok我同埋餅皮本身都好好食!菠蘿pizza我試咗少少菠蘿都甜嘅 加埋少少ham個配搭都唔錯 個餅皮比我嗰個乾身 所以可以食得出個餅底嘅煙韌同嚼勁~會再返嚟試埋其他口味!
一去到覺得環境好闊落寬敞舒適嘅
佢入面有火箭菜 蕃茄仔 菇 大量芝士同埋洋蔥
幾鐘意佢呢個配搭 食落好fresh
佢餡嘅份量都好多 食到最後幾啖都仲有料可以食 十分滿足
有啲人可能會唔鐘意但我ok我
同埋餅皮本身都好好食!
菠蘿pizza我試咗少少
會再返嚟試埋其他口味!
2024-06-27
$55 (Lunch)
  • 火箭兵團