2008-05-26 4 views
一行6人去pizza hut 食lunch~而家promote 緊d咩二人同四人常餐。叫了二人同四人常餐各一。total 6 soups, 6 drinks, 2 pizza, 2 rice and 2 pasta.飯同意粉都係只得兩款揀,所以我地無得揀,兩個都要咗。pizza 有幾款可揀,我地就揀咗原野風味同海洋氣息。pizza 一個分四件,厚批。材料不夠多,再加上我唔食cheese,將d cheese揀走之後,同食面包無咩分別。雞肉火腿葡汁意粉:好多醬亦好多料,葡汁不會太杰,味道也不會太濃。意粉質地好,幾滑,軟硬適中。雞肉火腿芝士白汁意粉:芝士味唔濃,連我呢個對cheese極敏感的人都唔係好食到cheese味。雞肉丸腸仔葡汁飯:腸仔好味,斜切片,大大塊,個邊有少少脆;雞肉丸就唔多覺,反而食到有好多好似扎肉ge物體,味道ok ge~雞肉粟米磨菇汁飯:呢個超膩,好似將罐金寶磨菇湯倒上飯面一樣。整體黎計不過不失,但我仍是喜歡spaghetti house 多點,起碼d野食無咁似"常餐"。
一行6人去pizza hut 食lunch~

飯同意粉都係只得兩款揀,所以我地無得揀,兩個都要咗。
pizza 有幾款可揀,我地就揀咗原野風味同海洋氣息。

pizza 一個分四件,厚批。

$38 (Lunch)