上網見到依間餐廳好多好評,想食好耐,終於都約到朋友一齊食,勁期待。餐廳地點好易搵,喺旺角地鐵站出行10 10分鐘內就到,呢度環境勁靚,勁high class! 1樓仲有榻榻米,好似去咗日本咁。店主亦都勁Nice勁熱情,一入到去就同我地介紹餐廳嘅清酒,原來依度嘅酒杯係老闆用12萬買,有保冷作用,原來酒杯都咁講究,長知識了😂嘢食都超高質,前菜係日本蕃茄,蕃茄新鮮又開胃。麵鼓煮牛舌,呢個超推介,牛舌好林,又入味,食得出店主用心「蚊」左好耐,尤其是係個醬汁超嘢未!入口即溶!刺身 有齊帶子、鱆張紅魚、深海池魚、立魚,勁新鮮!燒雞尾巴、串燒雞翼雞尾巴食落去好似雞軟骨咁,雞尾巴食落去一啲蘇味都冇,店主原來冇事調味,師傅一路燒先一路加配料,一定要食呢個,勁好味!燒雞翼都好香:p烤原條黑鯛,鯛魚肉味帶咸香,但又不失魚嘅鮮味!水信玄餅完全係我去日本食嘅好味,黑糖唔太甜,食完成餐再食呢個超滿足👅

嘢食都超高質,前菜係日本蕃茄,蕃茄新鮮又開胃。

刺身 有齊帶子、鱆張紅魚、深海池魚、立魚,勁新鮮!

燒雞尾巴、串燒雞翼

烤原條黑鯛,鯛魚肉味帶咸香,但又不失魚嘅鮮味!

水信玄餅