今次嚟呢間食飯係慶祝朋友生日,幾個女仔想有個地方慢慢嘆吓下午茶吹吓水本身我哋book咗戶外,但去到覺得有啲熱,餐廳嘅職員都好細心咁幫我哋安排返室內嘅座位室內嘅裝潢係氣派得嚟唔會過分正式我哋嗌咗價值$598兩位嘅下午茶下午茶餐嘅擺盤相當之優雅係一個花花鳥籠餐廳都好貼心,幫我哋寫上生日牌同插上蠟燭影相嗰陣有位女員工仲好有心機幫我哋砌好枱面,仲特登喺隔離拎咗盆花過嚟話咁樣擺落去構圖會靚啲,超好服務! 冇諗過呢個姨姨影相都可以影得咁靚下午茶餐鹹點先食咗三款點心有蝦多士燒賣同芝麻卷三款都好味然後職員叫我地趁熱食左scone 先Scone 就正常味道 佢都俾左三款醬我哋搽但只係得一舊原味同一舊藍莓要大家share食之後就食鹹點整體而言鹹點都唔錯份量就偏精緻最後食甜品,無刻意記得啲甜品係咩嚟,但放入口每一款都係好好味今次嚟呢到主要目的係同朋友慶祝生日,所以一流啲環境同服務,而食物質素唔差已經值得一個好評
室內嘅裝潢係氣派得嚟唔會過分正式
我哋嗌咗價值$598兩位嘅下午茶
下午茶餐嘅擺盤相當之優雅
係一個花花鳥籠
餐廳都好貼心,幫我哋寫上生日牌同插上蠟燭
冇諗過呢個姨姨影相都可以影得咁靚

之後就食鹹點
整體而言鹹點都唔錯
份量就偏精緻

最後食甜品
無刻意記得啲甜品係咩嚟,
但放入口每一款都係好好味