2023-05-14
第一篇食評,估唔到食到一肚氣鱷魚恤8樓凱日1)10點鐘嘅點心紙,9點54分過嚟收走,我已經畫好嘢食準備交,部長就話截單唔俾落,仲話你交咗單就有,未交就冇,聽到我同我母親大人同岳母大人呆咗,究竟係服務嘅問題嘅溝通上嘅問題呢?2)好喇,咁3張點心紙收走一個,ok咁我叫另外2張,點知點心紙又出事,收走果張就10點前,另外2張,有1張半都要11點之後先叫得,咁我食咩?飯粉麵冇得食,燒味小食又冇,隔離幾張枱都問同一個問題,部長又話係呀,得呢個紙,一間咁嘅茶樓,幾好食都冇用3)味道方面,不過不失,唔會有好食嘅記憶點,最記得就係啱啱蒸起嘅粉菓細粒到一個點。但對唔住個價錢,母親節預咗貴,但呢個價位,大把茶樓好食過佢。4)雖然係母親節,但我飲嘅時間未爆場,上菜速度奇慢,6個點心上齊要40分鐘左右總結嚟講,想試嘅唔使試,同區大把選擇,我唔推介,費事俾人話打手。食過嘅,口味人人唔同,但我同母親大人岳母大人唔會再嚟
鱷魚恤8樓凱日