2021-08-31 223 views
同老婆行開CWB,又大熱天時經過就入去諗住整返碗雙皮奶順便坐下涼下冷氣,一坐低即刻Order兩碗凍既雙皮奶,黎到第一口係熱既,即時同落單位哥仔講黎錯喎,帶著口音既哥仔( 我唔係歧視)完全冇唔好意思及一句 Sorry,並即時好高姿態話我倆屈佢,我當時好清晰同佢講係要凍既,重點係連坐我隔離位其他食客都聽到,跟住佢仲串串貢話我食咗一口只可換一碗,(如果佢一早嘅態度好啲有唔好意思,我都會算數,我亦明白打工仔嗰種辛酸,I'm a nice guy)咁既態度下我當然Say No必需要換兩碗凍既,佢話唔換得,我即時拍枱話「咁我唔食喇」,佢第二秒已經將枱上兩碗嘢光速掉落桶裡去,跟住我倆一肚火就離開,真係好嬲亦唔相信而家啲人質素咁差,永不幫襯。
2021-08-28
Type of Meal