2021-09-09 714 views
放假去開油麻地,行過M記附近搵食,見到有間門面裝修都OK 既紅茶冰室,入到去,門口紥馬尾帶位亞姐 問我幾位,我話1位,佢就安排咗係餐廳既右手邊最入的一張卡位(4人座位),之後佢放了兩套餐具係枱 (可能佢會安排人搭枱,係疫情期間我都唔想撘枱),同埋我想落單,因為位置最角落,待應完全見唔到我,我見唔對路,想換張二人枱 (當時隔離2人枱有人埋單),佢就話唔可以換,我話我放番張4人枱出黎,你可以安排4個人坐呀,佢話如果我想唔撘枱要重新輪候我話你安排我入座時,冇講明4人枱要撘枱,未食個茶餐已經一肚氣,佢堅持要我重新輪侯,差不多等了10分鐘先有唔撘枱既位比我 (真心嬲爆)叫咗個沙爹牛肉麵特餐,有多士火腿奄列,沙爹牛肉麵同埋凍飲,埋單55蚊,食物質素唔多講,幾好食都冇用 (上OP 望下原來咁多劣評),帶位亞姐唔彈性處理,只會趕客,永不再幫襯!!!!!

2021-09-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$55 (Dinner)