2014-08-18 9811 views
男友 AE Card 有優惠, 放工就腳就去試下都好似幾出名既白玉蘭喇~一進入門口, 環境 OK, 有人彈琴同拉小提琴, 感覺舒服!兩個人唔叫得太多款野, 又唔知有幾大碟, 隨便叫左幾樣野試下先..1. 金盞花茶 (可叫一壺 share 一齊飲, 但另外的都要付 $16 茶位一個)味道清淡, 清香, 係幾種花夾埋一齊沖...2.梅菜扣肉伴金華火腿卷一食入口即刻溶化既扣肉, 但好有罪惡感, 所以我食左一小口而已, 其他男友全包底! 但梅菜+熱辣辣既金華火腿卷就好食到停唔到口, 幸好感覺唔多油膩!3.小籠包 失敗之作, 啲皮太厚, 肉汁又唔多, 可以講係唔好食! 4.上海炒年糕 普通既炒年糕, 並無特別可取之處~埋單半價之後共 $240, 其實以喺中環來說, 今個晚餐真係好抵, 可惜 .. ..  味道好普通, 好一般, 就算 AE Card 有半價優惠, 都應該唔會再食了..

味道清淡, 清香, 係幾種花夾埋一齊沖...
金盞花茶
2.梅菜扣肉伴金華火腿卷
梅菜扣肉伴金華火腿卷
梅菜扣肉
金華火腿卷
3.小籠包
失敗之作, 啲皮太厚, 肉汁又唔多, 可以講係唔好食!
小籠包
4.上海炒年糕
普通既炒年糕, 並無特別可取之處~
上海炒年糕
2014-08-13
$120 (Dinner)
Dining Offer
Credit Card Offers