(Non-member)
2006-03-10 0 views
我去吃之前都上過呢個site睇過,見到有讚冇彈咪去試下.昨晚去試左,2個女子去,所以只叫了3樣野,其實果度並不多野吃.果度好細下,得6-7張台,2個服務員,一個負責寫單n收銀,一個負責送野n執野.我地第一次去ma,咪問個寫單果個有咩好介紹囉,點知佢用英文答返我地叫我地自己睇餐牌picture喎.都算啦,見佢地用韓文溝通,可能佢地係韓國人啦.我地叫左石頭飯+泡菜湯+釀尢魚.先來一個石頭飯,熱辣辣~正~又多飯蕉,but好似唔係好夠味,之後再黎個泡菜湯,都係熱辣辣ga,正.通常新鮮熱辣辣d野都好鬼正gama.呢2個野都ok,唔差.點知釀尢魚就唔掂la,貨不對辦呀,見佢影張相出黎好鬼吸引ga,點知黎時潤腸咁細,仲有仲有呀,內裡冇肉ga,係鬼釀尢魚呀,分明欺騙人.味道都唔好吃o既.大失所望有d.仲有,果度冇人添荼俾你ga,難道吃一餐得一杯荼,我唔夠bor.人手又少,我個fd忍唔住手自己去添.個服務見到先幫手.原來個服務員識講中文ga,頂~見住佢同其他客講中文gala.咩意思先,對我地就扮唔識中文.