2022-07-17 36 views
每一次睇開動漫,見到主角食拉麵就會好想食返碗,去開沙田做野就上去連城食返碗麵止止拉麵癮🥹🍜因為仲未到晚市時間,店內都冇乜顧客,坐落相對都幾寬敞,店員都幾有禮貌,叫左個豚骨拉麵,差唔多5分鐘左右就已經有得食😂豚骨拉麵 $68(要加一)拉麵本身會有辣油,不過今次走左辣而麵質揀左普通,食落偏硬身既,如果真係鍾意食林身既麵記得要同店員講揀軟身麵質🍜叉燒🐷唔大塊,偏實淨同少少柴(好彩冇追加多塊😂)湯底係最失色😢偏咸,味精感幾重,食完好口渴,同埋都幾油膩,未食果陣已經成層油係面🙊而且份量偏少,本身唔算太肚餓,食完都唔覺得飽😂😂😂大家如果要食呢間做dinner,就要追加小食或者出去食多餐甜品😂😂😂😂😂但加埋一都要$7x,我就覺得唔係好抵喇🙊

豚骨拉麵 $68(要加一)
豚骨拉麵

拉麵本身會有辣油,不過今次走左辣
叉燒🐷
唔大塊,偏實淨同少少柴(好彩冇追加多塊😂)

2022-07-17