2021-09-21 204 views
之前睇啲YouTuber 既旅行 Vlog介紹外國既Five Guys,搞到我又心郁郁想試下🤣,依家出唔到國,唯有去中環個間頂住先。一落到去就覺得成間鋪既裝修都勁外國Feel,又加上啲員工、客人大部分都係外國人,所以感覺就好似處身於外國咁因為知道落單既員工都係外國人,一早諗好哂要點講😂(講親英文都有少少緊張),點知排到我既時候就多左個識聽&講廣東話既員工,即刻鬆左啖氣🤫Little Hamburger 🍔$55Hot Dog 🌭$50兩款都需要逐一講15款配料中要咩,唔可以淨係話乜 乜 乜唔要。兩款食完都留唔到深刻既印象,唔係期望中既質素,不過份量係大既,淨係食個包都好滯。🔸食完需要自己收拾🔸落單有機會要講英文

Little Hamburger 🍔$55
Hot Dog 🌭$50