2022-08-28 1418 views
打完風仲有少少雨,唔係咁想出去食,於是就搵吓有咩外賣好叫,因為晏啲會有下午茶食,所以都想唔食太飽,個天又陰陰沉沉咁,想食啲開心嘢,喺熊貓碌碌吓見到呢間Southside Pizza Co.就想試吓。我哋四個人就叫咗份pizza加兩個意粉簡簡單單就夠,分別係辣肉腸薄餅、煙肉卡邦尼意粉同黑松露野菌意粉。煙肉卡邦尼意粉好creamy,煙肉煎到好香,味道唔錯;黑松露野菌意粉個黑松露味好出,遮咗少少啲菌味,同時又係好creamy,但creamy唔一定係好,一開兜意粉好似水浸咁;最後食埋個pizza,無咩驚喜,不過不失,無話特別好味,但都唔算難食,但俾我哋揀,下次寧願食返附近pizza express仲好食。

卡邦尼意粉
黑松露野菌意粉