2018-08-15 161 views
午餐去咗太子附近嘅花園餐廳食,其實已經比較晏,所以位置都好多,因為過咗黃金午飯時間✌🏻 呢度油煙味都有少少重!所以我自己就食得好快~ 叫咗肉眼扒配薯條,要咗羅宋湯 座位唔算好迫,係衛生比較差少少!可能人手不足!員工唔夠羅宋湯先到,感覺好多味精,所以飲咗兩啖就冇再飲~ 等咗大概15分鐘左右就已經聽到鐵板聲,店員問我地要咩汁,我就要左黑椒汁!聽到鐵板燒緊嘅聲,就已經好興奮,因為感覺食嘅時候會熱辣辣 薯條真係好好食,而且點埋佢嘅醬汁,感覺好味過茄汁!我都幾鍾意花園餐廳嘅薯條類別~ 至於肉眼扒就差左少少,因為肉比較銀,我已經叫五成!但係都係比較難咬🙈所以食得有啲辛苦!但係又唔算唔好味

座位唔算好迫,係衛生比較差少少!可能人手不足!員工唔夠

• 薯條