2023-02-06
Morokok ❤️pad thai 作為一個泰菜fans, 每次去食泰國菜一定會叫pad Thai😋😋 呢間嘅pad Thai賣相非常OK 有個蛋網 打開入面就係熱辣辣嘅pad Thai. 味道來講 個人認為係心中排行只能算中上水平。味道比較偏甜,而且炒得太濕,個人覺得麻麻地。但係我朋友就大讚佢足料,非常抵食!🧡串燒拼盤呢個拼盤有齊豬牛雞 一次滿足3個願望!係串燒來講肉質算嫩 唔柴 而且有炭燒香!佢嘅沙爹汁偏甜 好濃花生味。如果係鍾意食辣嘅朋友 應該覺得唔夠過癮。💛小食拼盤咩都有嘅拼盤,適合成堆朋友一齊share食。睇個樣都大概估到係咩味道,中規中矩,襯熱食係唔錯。💚生菜包 呢個生菜包抵讚👍🏻👍🏻👍🏻 平時食生菜包最驚炒得唔夠香辣 無曬泰式香料味。呢個生菜包食得出有香茅未 辣得黎又唔會改過豬肉本身嘅味道。再加上一d都唔乾,包埋生菜一啖咬落去bi曬d汁,好食!😋😋💙芒果糯米飯🥭食泰國野點少得糯米飯!呢個有綠色藍色2款糯米飯,我估應該係斑斕同蝶豆花。雖然食落無咩分別,但係最緊要打卡able! 🤣🤣 🥘整體黎講不過不失 無話一定要黎食。香港有其他更好嘅泰國菜選擇。但係如果咁啱路過,都可以一試
❤️pad thai
🧡串燒拼盤
💛小食拼盤
💚生菜包
💙芒果糯米飯🥭
🥘整體黎講
不過不失 無話一定要黎食。香港有其他更好嘅泰國菜選擇。但係如果咁啱路過,都可以一試嘅~