2021-04-12 398 views
以為有得用openrice pay 食滿200減50,但埋單時唔見有得揀減50,可能我唔識撳啦。講番食物,食果時覺得幾好食架,我叫左鰻魚炒蛋定食,朋友就食咖哩牛肉炒蛋定食。個前菜有少少柚子味幾清新,炒蛋又大份又滑,鰻魚唔算大塊,但總算係腩位,仲有啲沙律菜平衡下,配搭幾好架。日式咖哩就無乜特別,肉就都算多喎。餐湯係薯蓉湯,有少少薯仔碎咁,質感唔錯。飯係珍珠米,都有啲飯味,但就太有咬口了,如果佢啲飯熱啲就會好啲。環境都幾好坐,只係食完佢就會秒速收走你啲餐具,應該係唔預你會坐低傾計的地方。價錢就都合理嘅。不過食完就有啲口渴,唔知點解仲有啲熱氣的感覺添,所以我不會再去~

日式咖哩就無乜特別,肉就都算多喎。
餐湯係薯蓉湯,有少少薯仔碎咁,質感唔錯。

2021-04-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)