2015-11-04
Lam脷: 3/5抵食: 3/5相機: 3/5Vi 前排見到呢間放題派優惠劵,每人可以減左30蚊 所以就決定黎試 今次係平日黎,人比較少,坐得幾舒服服務生好快都比我地需要既野,整體感覺OKAY係時候講下D野食喇,刺食唔差,幾新鮮當然唔講得上係出色啦,都性價比都唔錯vi 主要點左三文魚、油甘魚、吞拿魚、甜蝦,油甘魚最正!卷物方面,軟殼蟹牛油果反卷算最好, 其他例如加洲卷、炸蝦反卷就普普通通啦而火炙壽司就幾好食 但全部壽司都好大件,而且d飯好散 之後就介紹下d炸物,估唔到佢一次過上哂!好有罪惡感呀><芝士年糕好大件,味道唔錯但超滯!一口芝士魚餅就麻麻地喇,淨係得粉味南瓜芝士波真係成粒都係南瓜蓉,好滯~~ 天婦羅冇咩特別vi就唔介紹了,南瓜係最好食既,粉唔會太厚!芝士焗蠔超細粒,唔好食,羊架一般,燒物overall黎講一般般啦~野食都出得好快 唔洗幾分鐘就上到菜overall, 呢度食物質素普通, 款色再多d就更加好喇
抵食: 3/5
相機: 3/5
今次係平日黎,人比較少,坐得幾舒服
服務生好快都比我地需要既野,整體感覺OKAY
係時候講下D野食喇,刺食唔差,幾新鮮
當然唔講得上係出色啦,都性價比都唔錯
vi 主要點左三文魚、油甘魚、吞拿魚、甜蝦,油甘魚最正! 卷物方面,軟殼蟹牛油果反卷算最好,
其他例如加洲卷、炸蝦反卷就普普通通啦
而火炙壽司就幾好食
南瓜芝士波真係成粒都係南瓜蓉,好滯~~
天婦羅冇咩特別vi就唔介紹了,南瓜係最好食既,粉唔會太厚! 芝士焗蠔超細粒,唔好食,羊架一般,燒物overall黎講一般般啦~ 野食都出得好快 唔洗幾分鐘就上到菜
overall, 呢度食物質素普通, 款色再多d就更加好喇