2024-07-24 358 views
先帶頭盔。嚟之前係無睇過任何食評。今次就叫咗一個沙嗲牛肉通+蛋包+熱檸水,沙嗲牛肉米+熱華田,奶多,黑椒豬扒(炒)意粉+醬多+熱奶茶。基於無任何事前了解,沙嗲牛肉原來係沙嗲醬跟牛肉片。唔係沙嗲牛肉有啲失望。至於黑椒豬扒(炒)意粉就係塊豬扒原件另上+齋炒意粉,話就話係黑椒其實食落就係豉油炒意粉。食品就真係一般過一般。不過最令我唔會回頭嘅一個原因係衞生情況。舖面乾淨企理嘅。但佢哋有一個動作我睇到驚訝。就係我睇佢哋收咗客人嘅清水杯就咁倒落個黃色膠桶然後用返桶落嘅水洗下隻杯就擺返出嚟。我唔知個桶水係幾耐又或者經已倒咗幾多杯水落去。所以真係幫唔幫襯自己衡量。
先帶頭盔。嚟之前係無睇過任何食評。
沙嗲牛肉通,沙嗲牛肉米,豬扒炒意粉黑椒汁
2024-07-23
$65 (Lunch)