2012-05-02 1009 views
稻香一蚊雞優惠原本4月30日就到期,點知佢地延長優惠至5月4號,我地一家人即刻拿拿臨訂枱,趁五一假期提早慶祝母親節!Book左八點鐘5個人食飯,我7:53pm去到侍應就即刻畀位我,完全唔駛等,非常好!開左茶位,家人陸續到齊,我地5個人響度左睇右睇,諗緊叫咩好,侍應哥哥都幾好人,主動埋黎話︰不如叫左一蚊雞先?限量供應呀,不如早D幫你地叫左雞先~由於人多,我地決定一口氣叫3隻穗香雞!D雞好快就送到啦!真係成隻雞上,大大碟加埋3蚊咋,真係抵到爛!講真,佢其實只係浸熟左隻雞,上碟時加D豉油畀你點黎食,冇乜功夫,所以都唔敢話好好味,不過平到咁,大大隻D肉都相當滑,絕對收貨啦!我地隨後叫左個京都骨,$78蚊比較細碟,不過配埋蜜桃汁都幾好味架,D骨炸得夠香口~跟手又叫左個菜($68),淡淡地清清地,不過不失啦,冇咩特別...再叫多個金菇肥牛煲,除左金菇仲有唔少芽菜同粉絲,肥牛一D都唔肥,不過正好適合女士食!整得好香而且都幾大煲架,$78呢個好味道兼抵食~食到咁上下,決定再叫多一隻一蚊雞!好過叫飯食囉,白飯都成10蚊碗,成隻雞先至收你$1...我地每人加$8可以享“自助吧”優惠,全晚免費享用各式飲品甜

三大碟穗香雞!
京都骨
車厘茄雜菌燴勝瓜
沙嗲金菇肥牛煲
Encore一蚊雞!
加$8任叫飲品甜品同醬料,乘機自製炸蒜穗香雞!
我地每人加$8可以享“自助吧”優惠,全晚免費享用各式飲品甜品同醬料!我地乘機自製左幾款辣醬,仲加左D炸蒜香蔥落D雞度,等D雞唔駛咁寡,哈哈!大家不妨試下,好食好多!
佢個自助吧有各式汽水、雪梨茶、酸梅湯、熱杏霜、芋頭西米露、陳皮紅豆沙、黑芝麻糊...熱杏霜好好飲,三款甜品都夠香又唔會太甜,呢$8加得抵囉~!
荃灣西鐵站附近人流較少
全晚侍應服務態度都唔錯,雖然人多但唔會話覺得好逼,上菜亦快,我覺得唔錯!可能因為荃灣西人流較少,所以服務同食物水準都比較高,好過我之前幫襯的葵芳分店好多呢~

2012-05-01
三大碟穗香雞!
京都骨
車厘茄雜菌燴勝瓜
沙嗲金菇肥牛煲
Encore一蚊雞!
加$8任叫飲品甜品同醬料,乘機自製炸蒜穗香雞!
荃灣西鐵站附近人流較少