2024-07-18 1084 views
我家住炮台山,適逢今晚家人過來吃晚飯,上網見到呢間有推介,見小店,即管過來支持一下,但係都好後悔。首先,門口外已經坐咗兩個男人喺度食煙,由於我哋有六個人,佢哋安排咗我哋坐最近門口嗰張枱,我哋已經唔係好鍾意,不過冇辦法,由於佢哋間舖頭都比較細,後尾先知原來門口食煙嗰兩個男人係侍應,感覺即刻好差。一坐低成間舖頭都好熱,熱到完全冇胃口,而食物質素好老實講,亦都係唔好食,我叫咗佢比較出名嗰個粉嫩牛扒,都好韌下,全餐晚飯係熱到完全周身唔自在,冷氣完全唔夠凍,開晒風扇同埋仲要開住道門,我哋坐近門口,真係熱到係咁標汗。六個人嘅晚餐,有兩個好似好遲先出到,仲要我哋六個餐中間,有三樣嘢都係寫錯order,要再等過,出餐勁慢。我哋四個大人,兩位小朋友,總共食咗八百幾蚊,服務唔好,環境唔好,食物質素亦唔好,但係價錢亦都唔算平,唔會再有下一次。

但係價錢亦都唔算平,唔會再有下一次。
2024-07-18
Type of Meal