2014-07-19 893 views
本來想試堂食, 但真係太多人排除啦, 唔知等到幾時, 所以叫外賣, 門外邊玻璃窗會寫明有乜野已經賣曬, 餐牌的款式本來已經唔係好多, 再加上好多又已經賣曬, 其實冇乜野可以擇, 連湯丸都係秋天先有, 好失望, 最後擇咗甜蜜夾心, 68蚊, 其實都幾貴好啦, 等咗本個鍾, 終於等到 '甜蜜夾心' , 講真, 外觀包裝真係冇乜, 個膠袋係透明的, 個盒係純白色, 甜蜜夾心係有球雪糕的, 但外賣係唔會俾冰你出到去搵車坐車都起碼成半個鍾啦, 返到屋企, 第一時間試食, 雪糕已經融咗, 個夾心吸曬, 唔係好凍, 但好意外, 食落去竟然個味道好夾, 而且真係估唔到, 個夾餅重有少少脆, 夾餅好鬆化, 一切就開, 唔會痴埋切極都切唔開, 個甜蜜夾心重有個黑糖跟埋架, 未加黑糖食已經覺得好好味, 咁就對黑糖冇乜奇望, 以為同街買的一樣, 點知一試上癮, 非常好味, 甜得黎又唔會溜, 加埋個夾心, 真係好得
甜蜜夾心
2014-07-18
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
甜蜜夾心