2023-06-20 545 views
Weekday lunch 黎到呢度,唔算多人,入到去地方都幾闊落,坐位同坐位之間都有足夠空間,午餐是Main Course 加半自助餐型式,唔同Main Course 唔同價錢,自助Bar有沙律,水果,小食,熟食,甜品。半自助的食品質素就認真一般,熟食只有烚雞蛋、蒸燒賣、咖喱魚蛋蘿蔔豬皮,炸餃子。我同朋友的Main Courses ,一個揀左蟹肉卡邦尼恴粉,一個揀左香煎比目魚配牛油果,主菜水準唔錯,卡邦尼意粉味道濃郁,比目魚都煎得幾香,肉質唔柴,尚算嫩滑。食物種類不多,Main Courses尚可,但其他食物一般,呢個價錢同區會有更好選擇!

香煎比目魚配牛油果
蟹肉卡邦尼恴粉