2023-07-18
今次介紹屯門藍地有間隱世超高汁,一試愛上嘅西餐廳😊經過新界嘅朋友,可以過嚟試吓! 💕🥗叄拾伍沙律(凱撒沙律醬) $53第一次嚟,首先要試吓佢嘅頭盤沙律啦!!😎佢嘅沙律同出面食嘅差唔多,食落口都好新鮮😙💕但唔同嘅係佢菜嘅份量比較多,兩個人足夠🫶🏻🍝明太子忌廉意粉 $72呢款明太子忌廉意粉雖然好多西餐廳有得食🧐但今次要推介既亮點係佢既明太子份量好多🤩🤩幾乎每啖都充滿明太子,而且佢嘅意粉夾雜菇一齊煮,口感唔會單調,味道亦都充滿濃郁忌廉味😋💗最重要嘅係價錢親民‼️😍🍝香腸拿破崙長通粉 $72呢款長通粉,我個人認為水準屬於正常水平🤔相比之下,明太子忌廉意粉更勝一籌🥳🍕黑松露野菌比薩 $78(野菌、芝士、黑松露醬)小妹👩🏻個人比較喜歡有關黑松露嘅食物😬今次嚟到呢間餐廳見到有呢款Pizza就即刻嗌咗黎試💫果然冇令人失望‼️店員送Pizza過到黎,黑松露嘅香味馬上撲入鼻腔🤤🤤而Pizza嘅用料都足夠,二人份量剛剛好👍🏻😚🍹秘密花園水果茶(冷飲) $68嘢飲方面,見到餐牌上面有項寫住”秘密花園水果茶”🍹依家天氣咁熱,當然要叫杯水果茶解下渴啦☺️順便睇吓佢有幾秘密?🤔當職員拎過嚟嘅時候,我哋俾眼前嘅嘢嚇咗一跳😨
🥗叄拾伍沙律(凱撒沙律醬) $53
🍝明太子忌廉意粉 $72
🍝香腸拿破崙長通粉 $72
🍕黑松露野菌比薩 $78
(野菌、芝士、黑松露醬)
🍹秘密花園水果茶(冷飲) $68
當職員拎過嚟嘅時候,我哋俾眼前嘅嘢嚇咗一跳😨職員係整個玻璃樽拎過嚟,冇錯❗️你冇聽錯❗️真係玻璃樽❗️份量超多‼️😨
兩個人好艱難先飲得晒嘅量。
味道方面,茶底好重紅茶味,生果方面亦都好多🤗👉🏻有橙、檸檬、提子、西瓜、火龍果,值得一試呀!😉😉💗