2012-07-02 49 views
放工有D餓, 行過就入去睇下有冇野可以醫住肚先, 呢間出名Waffle, 就叫個窩夫熱狗食下, 因為個look好似幾得意當時間舖係冇人, 得我一個, 但order完之後, 我等左都有10分鐘多D, 即叫即整?? 要咁耐?? 我真係唔知?好啦, 出場, 窩夫熱狗, 佢問我"要唔要芥末, 茄汁?" 我話" 茄汁", 點知..........茄汁好似落多左....我覺得再食落...個皮唔脆 好似過左氣咁, 但.....乜唔係即叫即整?? 如果唔係唔駛等咁耐???!!!不過又不至於難食, 但......唔係大家口中咁好, 唔通waffle只可以配乳酪食???!!!

茄汁好似落多左....我覺得

再食落...個皮唔脆